Mentaris Loopbaancoaching

Contact met ons

Wij zijn Mentaris. Ondernemend Loopbaancoaches met een rotsvast vertrouwen in ieders kwaliteiten.

Wil je je persoonlijk ontwikkelen? Als je wilt werken aan zelfvertrouwen en meer kansen op de arbeidsmarkt, benader ons dan gerust voor advies. Wij geloven in jouw unieke talenten en jouw vermogen om zelf regie te nemen in het werk. Of dit nu met loopbaanadvies is of met de inspiratie om te veranderen. Bij Mentaris merk je dat je ertoe doet. Jouw werkgeluk is het resultaat.

Wil je efficiënter werken, met meer energie? Of zoek je een versnelling in de ontwikkeling van je team? Wie coaching ontvangt, wordt effectiever. Met eigen keuzes en een steun in de rug, ga je gerichter aan het werk.

Ben je benieuwd welke aanpak werkt voor jou en jouw organisatie? Met Mentaris werk je aan bewustwording: van jezelf, je team en de werksituatie. Daardoor versnelt jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Neem contact op als je wilt dat medewerkers binnen jouw organisatie meer veerkracht en eigenaarschap gaan ervaren. Als je je team meer openheid en vertrouwen gunt, zoek dan contact. Een hechter team en betere samenwerking, is het resultaat van de aanpak van Mentaris.

Wat doet Mentaris als dienstverlener om covid-19 besmettingen te voorkomen? Het kantoor van Mentaris is geopend, ook tijdens een lock-down. Onze gesprekken, Masterclasses en inspiratie-bijeenkomsten lopen door, rekening houdend met de maatregelen van de overheid. We voorkomen dat het Corona-virus zich verspreidt, door nóg alerter te zijn dan de voorschriften luiden.

Mentaris zorgt voor een beperkt aantal bezoekers per bijeenkomst. Voor en na elk bezoek reinigen we alle oppervlakken grondig. We ventileren ons kantoor doorlopend. Ben je verkouden, moet je hoesten, heb je koorts of last van neus of keel? Heb je geen klachten, maar ben je in contact geweest met iemand die mogelijk besmet was? Geef dit alsjeblieft door. We overleggen wanneer je wél kunt komen. Bij Mentaris dragen we geen mondkapjes; we vertrouwen erop dat je zelf ook alle voorzorgen neemt om besmetting te voorkomen. Net zoals je ons vertrouwen kunt om jou in een veilige omgeving te ontvangen. Zo blijven we bereikbaar. Welkom!

Wil je alvast inspiratie opdoen voordat je Mentaris bezoekt? Lees onze nieuwsbrief. Je krijgt een overzicht van activiteiten bij Mentaris en leest onze visie op werkgeluk. Zesmaal per jaar blijf je op de hoogte van de mogelijkheden, trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Wil je jouw ervaring met Mentaris delen? Dat waardeer ik enorm. Je kunt ons een mail sturen met je reactie of je laat een review achter op de bedrijfspagina van Mentaris op Google. Dankzij het delen van jouw ervaring help je anderen om Mentaris te vinden. Zij zullen veel hebben aan jouw ervaring, want mede op basis van wat jij schrijft, zullen coachees kiezen voor Mentaris als (loopbaan)coach. Dat betekent dat jouw review van grote waarde is voor hen. Doordat je hen helpt om een (loopbaan)coach te vinden, geef je anderen óók de kans om zelfbewustzijn en werkgeluk te ervaren. Zo is even stilstaan niet alleen voor jezelf de beste manier om vooruit te komen, maar steun je anderen ook. Kijk op deze pagina om meer te lezen over het delen van jouw ervaring. Lees je graag de ervaringen van anderen, klik dan hier.

LinkedIn

(010) 212 5868

Margot Thomassen

Psycholoog / Coach / Adviseur / Trainer

Directeur / eigenaar van Mentaris

Jouw behoefte aan ontwikkeling weet ik richting te geven met mijn intuïtie en enthousiasme. Met mijn gedrevenheid en geloof in mogelijkheden, maak ik je bewust van jouw talenten. Werkgeluk is het resultaat.

Ons symbool, de knikker van Mentaris, staat voor wat we in beweging zetten. En voor wat we met reflectie inzichtelijk maken. Helder, transparant en motiverend. De knikker staat voor wat we aan het rollen brengen.

Laten we elkaar ontmoeten.

Waar kan ik je mee helpen?

Het team van Mentaris

Ondernemende Loopbaancoaches

Ons team werkt samen aan uiteenlopende projecten: van adviesopdrachten voor werkgevers, tot coaching en training.

Als Trainee maak je deel uit van een compact team. In jouw jaar als fulltime Trainee werken we samen aan vraagstukken van zakelijke klanten en particulieren. Je groeit en merkt dat jouw timing, creativiteit, nauwkeurigheid en gedrevenheid essentieel zijn.

In het Professioneel Ontwikkeljaar word je door jouw collega’s wegwijs gemaakt.

 

Vacature Professioneel Ontwikkeljaar

Professioneel sterker

Wil jij deel uitmaken van Mentaris en bezig zijn met de ontwikkeling van mensen en organisaties? Vind jij het belangrijk om te investeren in je eigen (professionele) groei? Ons Professioneel Ontwikkeljaar draait om jouw groei en ontwikkeling; als mens én als professional.

Wanneer je wilt solliciteren, maken we eerst telefonisch kennis. Als je overweegt om bij Mentaris te werken, vragen we je aan tafel voor een informele lunch. Op kantoor zie je welk werk we doen. Pas na de TraineeXperience besluit je of je wilt solliciteren. In dat geval betrekken we je in ons overleg en onze klantenbijeenkomsten.

Vacature 

Hoe kan ik Mentaris bereiken?

Stuur een email: margot.thomassen@mentaris.nl
Bel ons op: +31 10 212 5868
Zoek op wat we publiceren: LinkedIn

Onze coaching vindt plaats op ons kantoor:
MENTARIS Coaching, Training en Advies
Kortekade 13C, 3062 GK Rotterdam

KvK Rotterdam: 24.34.54.89
BTW-ID: NL001875212B98
Bankrekeningnummer: NL84INGB0006402060

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Mentaris op LinkedIn

Is geluk een ‘hype’? Niet echt. Filosofen hadden al heel lang een leidraad voor ’eudaimonia’.Volgens Artistoteles is het ultieme doel van het menselijke leven simpelweg ‘geluk’. Lees het boek van : ‘Wat zou Aristoteles doen?’

Lees artikel

BALANS

De ontwikkeling die je zoekt, breng ik op gang. Met energie en daadkracht.

Ik ben coach geworden omdat ik wil bereiken dat jij méér bewustzijn en werkgeluk ervaart. Dat je met vertrouwen de volgende stap in je loopbaan kunt zetten.

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Wie maken ons werk mogelijk?

Mentaris kiest ervoor om zich te verbinden met experts. Deze site kwam tot stand dankzij hun ondernemerschap en creativiteit.

Lees verder

ma - vr 9:00 - 17:30 uur