Mentaris Loopbaancoaching

Begin je oriëntatie

Je overweegt een investering in jouw ontwikkeling. Misschien zoek je een opleiding tot junior coach, trainer of adviseur? De vacature bij Mentaris is je opgevallen en je zoekt contact over het Traineeship. We maken kennis en onderzoeken samen de mogelijkheden. Past het werk van en bij Mentaris bij jou? Je bent van harte welkom!

Werken als Trainee is bij Mentaris gebaseerd op fulltime inzet en commitment. Wat je terugkrijgt is een wervelwind aan inzichten, ervaringen, onmisbare kennis en contacten. Ons Traineeship betreft een doorlopend leer-werk-programma waarin je wezenlijk deel uitmaakt van de organisatie.

We bieden je in een jaar de inhoudelijke aspecten van het coachings- en trainingsvak. Ondertussen draag je bij aan ondernemerschap en het draaiend houden van ons bedrijf. Je maakt deel uit van Mentaris: je maakt werkopdrachten voor kandidaten, schrijft mee met gesprekken, ontwikkelt CV’s en bijvoorbeeld een TalentenDiagram. Je bereidt alle contactmomenten voor en volgt ze op met een e-mail. Dit alles ‘neem je mee’ in je eigen ontwikkeling en je haalt er veel voor jezelf uit.

Waarom zou je dit willen? Je hebt vragen als:

  • Kan ik mijn talenten inzetten in mijn toekomstige werk en hoe benut ik een tussenjaar?
  • Hoe word ik professioneel sterker en wie helpt me mijn groei te realiseren?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe breng ik die in mijn volgende functie in?

Hoe pakken we dit aan?

  • Je krijgt een versnelling in je zelfkennis en bewustzijn; je beseft beter wat je werkgevers te bieden hebt, doordat je voortdurend leert en een breder blikveld ontwikkelt;
  • Je ervaart een verdieping in je persoonlijk inzicht en je groeit in je professionele vaardigheden, je wordt zelf gecoacht door collega’s en de eigenaar van Mentaris;
  • Je draait volledig mee in ons bedrijf en je verantwoordelijkheden nemen geleidelijk toe.

Wat levert het Traineeship je op?

  • Een helder beeld waar je staat als mens; je wordt tot allround professional opgeleid en dat maakt je krachtiger;
  • ‘Vlieguren’ in het vak van coach en trainer en zinvolle ervaring met het draaiend houden van een organisatie;
  • Je hebt zicht op een toekomstige functie waarin jij het beste tot je recht komt.

Vacature Traineeship Mentaris

ma - vr 9:00 - 17:30 uur