Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Kracht, Kerntalenten & Zichtbaarheid – Deel 3

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Donderdag 13 april 2023
Tijd: 14.00 – 17.30 uur

Wil jij je profileren in werk en jouw zichtbaarheid vergroten? Hoe presenteer je jezelf? Werk aan jouw authentieke pitch. Je bent klaar voor de volgende stap!

De optimale voorbereiding voor jouw volgende stap: we gebruiken de interactie in de groep om te werken aan je profilering. Door de ander te helpen, zet je ook jezelf op scherp. In verschillende werkvormen focus je op jouw persoonlijkheid en authentieke pitch. Mentaris reikt je handvaten aan; jouw netwerk helpt je verder. Het resultaat is groei; je zichtbaarheid neemt toe. Met kracht zet je jouw volgende stap kracht bij.

3e bijeenkomst: Zichtbaarheid

Hoe profileer jij jezelf op de arbeidsmarkt? Benut jij je netwerk? Ben jij ook online te vinden? In de laatste bijeenkomst ga je aan de slag met jouw zichtbaarheid, online én offline. Je rondt af met tips en een nieuwe strategie om zoveel mogelijk uit je netwerk te halen. Je raakt wegwijs op LinkedIn en geeft je profiel een update. Je legt contact en vindt oude bekenden en voormalig collega’s terug, zonder dat het je veel tijd vraagt. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een professionele foto voor op je LinkedIn profiel en op je CV.

Lees hier meer over de Masterclass Kracht, Kerntalenten & Zichtbaarheid.