Mentaris Loopbaancoaching

Mentaris TraineeXperience – Zicht op ons Professioneel Ontwikkeljaar

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13 C, Rotterdam
Datum: Donderdag 3 oktober 2024
Tijd: 13:00 – 16:30
Investering: Gratis

Wil je je persoonlijke ontwikkeling versnellen? Groeien in het vak van coach, trainer of adviseur? En ben je benieuwd of het ondernemerschap bij je past? Kom dan naar onze TraineeXperience om kennis te maken met Mentaris en het Professioneel Ontwikkeljaar!

Wat houdt het Mentaris Professioneel Ontwikkeljaar in?

Overweeg je een jaar waarin je een snelle ontwikkeling doormaakt op het gebied van ondernemen, coachen, acquisitie en trainen? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Lees hier meer over het Mentaris Professioneel Ontwikkeljaar

Voor wie is deze TraineeXperience bedoeld?

De TraineeXperience is een oriënterende bijeenkomst bij Mentaris, speciaal bedoeld voor iedereen met interesse in ons Professioneel Ontwikkeljaar. Behalve een wederzijdse ontmoeting zetten we je ook aan het werk. Je ontdekt of de rol van ondernemend loopbaancoach bij je past. Bovendien kom je er tijdens deze interactieve kennismaking vanzelf achter of het Professioneel Ontwikkeljaar iets voor je is. Dankzij het uitdagende programma leer je Mentaris en je toekomstige collega’s beter kennen.

Hoe ziet de TraineeXperience eruit?

We starten de middag met een kennismakingsronde, om elkaar en Mentaris te leren kennen. We willen graag weten wie jij bent en wat je wilt. Door middel van een allesomvattende casus dagen we je uit mee te denken over de aanpak. Wat is jouw kijk op het vraagstuk? Hoe laat jij jezelf zien? Je neemt een kijkje in het werkveld van loopbaancoach en ondernemer. Wat kom jij brengen? Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie/thee. Na afloop laat je ons weten of je daadwerkelijk wilt solliciteren en maken we vervolgafspraken om je te ondersteunen in je volgende stap!

We beantwoorden graag je vragen: bel naar (010) 212 58 68 en meld je aan per mail: margot.thomassen@mentaris.nl.

ma - vr 9:00 - 17:30 uur