Mentaris Loopbaancoaching

Mentaris Verjaardagswandeling

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Vrijdag 21 juni 2024
Tijd: 09:15 uur– 13:00 uur
Investering: € 59,00 voor twee personen.

 

Wil je naast deelnemen aan de feestelijke wandeling ook een professionele portretfoto in het kader van Identiteit? Voor €30,00 per persoon extra investeer je in een exclusieve foto.

 

De lunch na afloop krijg je van ons cadeau.

 

Mentaris viert haar 21e verjaardag. En dat vieren we door in beweging te komen!

Er zijn drie bijzondere Verjaardags-wandelingen. Elk van deze wandeldagen kent een thema. Steeds is ‘Identiteit’ het hoofdthema, gekoppeld aan dat waar Mentaris voor staat: balans, zelfkennis en veerkracht.

Wie 21 wordt, viert haar verjaardag groots. Maar ook intiem, heel exclusief en vooral persoonlijk. Je gaat immers maar één keer over de drempel van de volwassenheid 😉.

MENTARIS is opgericht in 2003. Daarom vieren we komend jaar onze 21e verjaardag.
Graag met jou en met jouw introducé(e).

Loop met ons mee rond de Kralingse Plas. Je maakt kennis met ons en anderen, steeds aan de hand van een nieuwe invalshoek rond het thema Identiteit. Er zijn drie bijzondere Verjaardags-wandelingen, en je bent van harte uitgenodigd om onze feestelijke en actieve inspiratiedagen te komen meevieren.

Voor deze drie inspiratie-dagen zijn 21 toegangsbewijzen beschikbaar. Er kunnen dus in totaal 21 mensen meedoen, die elk hun introducée meenemen. Wie iemand meeneemt om kennis te laten maken met Mentaris, krijgt voorrang bij het verdelen van de kaarten.

Bij de wandeling van 21 juni kun je een exclusieve portretfoto laten maken, in het kader van het thema Identiteit. We besluiten de wandeling met een gezellige en heerlijke lunch. Deze lunch krijg je van ons cadeau. Immers, wie jarig is, trakteert!

 

 

 

ma - vr 9:00 - 17:30 uur