Mentaris Loopbaancoaching

Leren en werken bij Mentaris: Traineeship / Professioneel Ontwikkeljaar

Vacature Traineeship

 


In jouw ‘Professioneel Ontwikkeljaar’ 
draait alles om jouw groei en ontwikkeling; als mens én als professional. In het jaar dat je bij Mentaris werkt, leer je jezelf en je mogelijkheden goed kennen. Mentaris richt zich op loopbaancoaching, training en advies.

In het Professioneel Ontwikkeljaar combineer je werken-en-leren in een fulltime rol al Trainee. Samen werken we aan uiteenlopende projecten: van adviesopdrachten tot de coaching van particuliere klanten, en van strategie- en marketingvraagstukken tot de werving van nieuwe collega’s.

Bij Mentaris zoeken we doorlopend nieuwe collega’s: je kunt op meerdere momenten instromen om jouw Ontwikkeljaar te starten. Mail ons wanneer je interesse hebt in de vacature: margot.thomassen@mentaris.nl. In de ‘bollen’ hieronder lees je welke stappen je doorloopt en hoe zo’n leren-en-werken-traject er bij Mentaris uitziet. We ontmoeten je graag!

Wie bij Mentaris werkt, kan snel schakelen en processen doorzien. Je bent wezenlijk geïnteresseerd in mensen en organisaties. Met de begeleiding die je ontvangt ontwikkel je in een hoog tempo. Bovendien raak je helemaal thuis in het vak van coaching, training en advisering. Ook doordat je er met je neus bovenop zit.

Je maakt deel uit van een compact team met een rol waarin timing, creativiteit, nauwkeurigheid en gedrevenheid samenkomen. Je vaardigheden als trainen, coachen en adviseren ontwikkel je in een hoog tempo. Maar ook commercie, organisatietalent en leidinggeven komen aan bod. Je verantwoordelijkheid hierin groeit voortdurend.

Doordat je in jouw Ontwikkeljaar het snelst leert van de fouten die je maakt, maakt je eigen ontwikkeling een enorme groei door. Door het intensieve programma ontwikkel jij je namelijk zeer snel. Je zelfkennis neemt met sprongen toe en je zelfvertrouwen groeit. Zo doe je een grote voorsprong op ten opzichte van anderen op de arbeidsmarkt. In het jaar groei je, op professioneel gebied, vergelijkbaar met drie jaar werkervaring.

Het Professioneel Ontwikkeljaar bij Mentaris is uniek: er bestaat geen ander bureau dat op deze manier en met deze intensiteit energie steekt in de ontwikkeling van haar medewerkers. In jouw Ontwikkeljaar investeer je zelf energie en tijd; je wordt gedurende 12 maanden begeleid waardoor je na afloop in een medior-rol op academisch niveau functioneert. Je wordt zelf óók gecoacht, en wel door de eigenaar en grondlegger van Mentaris.

Het Professioneel Ontwikkeljaar is ons opleidingsprogramma dat al bijna twintig jaar succesvol is gebleken: onze collega’s zijn zonder uitzondering uitstekend terechtgekomen. Na afloop van je Ontwikkeljaar ben je klaar om met zelfvertrouwen, kennis en overtuiging van je eigen talenten, een goede positie te verkrijgen bij een werkgever. Onze voormalige collega’s werken inmiddels bij andere organisaties als Adviseur, Consultant, Ondernemer, Trainer of Coach. Lees over hun tijd bij Mentaris en over hun groei in hun persoonlijke ontwikkeling, via de bol ‘Werkgeluk’ in het schema hieronder.

ma - vr 9:00 - 17:30 uur