Mentaris Loopbaancoaching

Leren en werken bij Mentaris: het Traineeship

Professioneel sterker

Ons Traineeship ‘Professioneel sterker’ draait om jouw groei en ontwikkeling; als mens én als professional. In het jaar dat je als Trainee bij Mentaris werkt, leer je jezelf en je mogelijkheden goed kennen. Mentaris richt zich op loopbaancoaching, training en advies.

In het Traineeship combineer je werken-en-leren in een fulltime rol. Samen werk je aan uiteenlopende projecten: van adviesopdrachten tot de coaching van particuliere klanten, en van strategie- en marketingvraagstukken tot de werving van nieuwe collega’s.

Bij Mentaris zoeken we doorlopend nieuwe collega’s: je kunt als Trainee op meerdere momenten per jaar instromen. Mail ons wanneer je interesse hebt in de vacature: margot.thomassen@mentaris.nl. In de ‘bollen’ hieronder lees je welke stappen je doorloopt en hoe zo’n leren-en-werken-traject er bij Mentaris uitziet. We ontmoeten je graag!

Als Trainee kun jij snel schakelen en processen doorzien. Je bent wezenlijk geïnteresseerd in mensen en organisaties. Met de begeleiding die je ontvangt, raak je helemaal thuis in het vak van coaching, training en advisering. Ook doordat je er met je neus bovenop zit.

Je vaardigheden als trainen, coachen en adviseren ontwikkel je in een hoog tempo. Maar ook commercie, organisatietalent en leidinggeven komen aan bod. Je verantwoordelijkheid hierin groeit voortdurend. Je maakt deel uit van een compact team met een rol waarin timing, creativiteit, nauwkeurigheid en gedrevenheid samenkomen.

Doordat je als Trainee fouten mag maken, maakt je eigen ontwikkeling een enorme groei door. Door het intensieve programma ontwikkel jij je namelijk zeer snel en doe je een voorsprong op ten opzichte van anderen op de arbeidsmarkt. In het jaar als Trainee groei je, op professioneel gebied, vergelijkbaar met drie jaar werkervaring.

Het Traineeship bij Mentaris is uniek: er bestaat geen ander coachingsbureau dat op deze manier en met deze intensiteit energie steekt in de ontwikkeling van haar medewerkers. Als Trainee investeer je in energie en tijd; je wordt gedurende 12 maanden opgeleid waardoor je na afloop in een medior-rol op academisch niveau functioneert. Je wordt zelf óók gecoacht, en wel door de eigenaar en grondlegger van Mentaris.

Het Traineeship is ons opleidingsprogramma dat al meer dan vijftien jaar succesvol is gebleken: onze collega’s zijn zonder uitzondering uitstekend terechtgekomen. Na het Traineeship ben je klaar om met zelfvertrouwen, kennis en overtuiging van je eigen talenten, een goede positie te verkrijgen bij een werkgever. Onze voormalige collega’s werken inmiddels bij andere organisaties als Adviseur, Consultant, Ondernemer, Trainer of Coach. Lees over hun tijd als Trainee bij Mentaris en over hun groei in hun persoonlijke ontwikkeling, via de bol ‘Werkgeluk’ in het schema hieronder.

Bekijk onze vacatureHoe ziet een dag van een Trainee eruit? Stuur je open sollicitatieMail ons je vraag