Mentaris Loopbaancoaching

Zelfbewust werken

Je werk is belangrijk voor je. Je wilt met energie en zelfvertrouwen kunnen werken. Veerkrachtig omgaan met verandering. En erkenning krijgen voor wat je waard bent. Onze aanpak sluit aan bij jouw vraagstuk. Je bepaalt zelf de diepgang van jouw begeleiding. Het is aan jou hoeveel je uit de gesprekken bij Mentaris haalt. Je houdt je inzichten vast en door de opdrachten zie je snel resultaat van je begeleiding.

Je wilt richting en vertrouwen ervaren. Je talenten (her-) vinden en benutten. En je zoekt een manier om handen en voeten te geven aan je ambitie, zonder energieverlies. Mentaris ondersteunt je met coaching, training en intervisie. Daardoor wordt groei en ontwikkeling in je werk mogelijk. Klik op de thema’s en zie hoe jouw traject bij jou aansluit. Alle thema’s binnen ‘stilstaan’ en ‘vooruit komen’ dragen bij aan jouw succes en werkgeluk. Op de bol ‘begin het traject’ lees hoe je jouw ontwikkeling in gang zet. En hoe jouw bewustwording leidt tot groei.

Om vaart in je traject te krijgen, kun je een combinatie kiezen van persoonlijke coaching en een groepsbijeenkomst. Dit geeft je de mogelijkheid om inzichten uit één op één-gesprekken te toetsen bij anderen. Dat geeft je scherpte en snelheid in het opdoen van inzichten. De herkenning zorgt voor de bevestiging dat je op de goede weg bent. De Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging sluit bij je aan wanneer je meer veerkracht zoekt en wilt werken vanuit jouw ‘waarom’. We bespreken samen wat de beste aanpak is, zodat je met energie en resultaat je werk kunt doen. Ben je een zelfstandig ondernemer? Of wil je jouw ondernemende kwaliteiten verder ontwikkelen? De Intervisiegroep Bouwen aan Ondernemerschap sluit aan bij het zelfbewuster werken als zelfstandige.

Afhankelijk van jouw vraagstuk, zetten we naast gesprekken en bijeenkomsten regelmatig een ontwikkelassessment in. Door middel van vragenlijsten brengen we jouw persoonlijkheid, drijfveren en werkstijlen in kaart. Dit helpt je bij het bewuster worden van wie je bent, wat je kan en wat je wilt in je werk. En hoe deze eigenschappen elkaar versterken als je congruent bent. Het helpt je bij zelfbewuster werken; of dit nu in je huidige rol is, óf in een nieuwe rol.

Stilstaan voor meer bewustzijn

Je wilt werken met meer zelfbewustzijn. Om de juiste koers te bepalen is het goed om eerst stil te staan bij wie jij bent als persoon. Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en waar zit jouw kracht? Je zelfvertrouwen en energie nemen toe met coaching. Je werkt aan je stabiliteit en wordt sterker.

Vooruit komen richting werkgeluk

Wanneer de basis is gelegd voor jouw succesvolle ontwikkeling, ga je verder: je wilt van waarde zijn. Je wilt impact ervaren en resultaten laten zien. Stap voor stap werken we aan meer grip en autonomie. De inzichten die je opdoet, pas je toe in je werk.

Wil je beginnen met loopbaancoaching?

Dan nodigen we je uit bij ons op kantoor. Je kunt contact opnemen via onderstaande knop. Bel ons tijdens kantoortijden op (010) 212 58 68 of (06) 290 33 790. Als je zelf investeert in je ontwikkeling en groei, kun je meestal al binnen twee weken bij Mentaris terecht.

Vraag een gesprek aan

Ondersteuning vanuit je werkgever

Wil je je werkgever vragen om ondersteuning bij het vinden van je nieuwe baan? Dan zoeken we graag van te voren afstemming. Mentaris draagt zorg voor goede communicatie met jou en je werkgever, zodat jij in een goede verstandhouding een nieuwe stap kunt maken. Dit betekent concreet dat we een gesprek inplannen met jou en je werkgever, aan het begin en aan het einde van je traject. Je werkgever wordt tussentijds op de hoogte gehouden van het proces van de coaching; waar we staan en welke resultaten er zijn behaald.

Korte lijnen tussen jou, je werkgever en Mentaris, heeft als opbrengst dat we allen onze verantwoordelijkheid in het proces ervaren: Mentaris geeft aandacht in gesprekken, per email en telefoon. We bereiden alle contactmomenten voor en werken gesprekken uit. Jij gaat aan de slag met wat besproken is, geeft terugkoppeling en zorgt voor draagvlak bij je werkgever. Jouw werkgever voelt zich betrokken bij jou en faciliteert jou bij het maken van je volgende stap. De inhoud van de gesprekken blijft uiteraard tussen jou en Mentaris.

ma - vr 9:00 - 17:30 uur