Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging

Je werk verandert in razend tempo. Wat jou motiveert, aan de gang houdt en wat je nodig hebt om jezelf te blijven, wil je overbrengen. Ook met jouw CV wil je je kunnen profileren. Je wilt je gedrevenheid en energie behouden en werken vanuit je intrinsieke motivatie. Dat vraagt om een hoge mate van zelfbewustzijn.

In onze Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging wordt je je bewuster van je talenten en je brengt onder woorden wat je toegevoegde waarde is. Je formuleert wat maakt dat je met overtuiging aan het werk bent. Je voelt je sterker en je krijgt meer zelfvertrouwen. Hierdoor maak je (bewustere) stappen in jouw loopbaan.

De Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging omvat zes bijeenkomsten. Je werkt aan een authentiek persoonlijk profiel.  Je ontwikkelt een update voor je LinkedIn- pagina, waarmee je jezelf krachtig introduceert. Deze Masterclass geeft jou een versnelling in jouw ontwikkeling en is onderdeel van de programma’s Krachtig Solliciteren en Zelfbewust werken.

Hoe werkt de Masterclass voor jou?

We stemmen ons programma af op jou en zorgen voor een goede samenstelling van de groep. We combineren theorie met intervisie en opdrachten en we starten met een persoonlijke kennismaking. Met gelijkgestemden ga je daarna dieper in op jouw situatie. Je kunt vragen om advies en je ontvangt tips. Bij ons op kantoor zorgen we voor een veilige en comfortabele sfeer waarin jij jezelf kunt laten zien. Samen kom je vooruit en krijg je nieuwe inzichten. Je doorloopt drie groepsbijeenkomsten van een dagdeel en geniet van een lekkere maaltijd. We vragen je om je open te stellen en nieuwsgierig te zijn naar anderen. Dan breng je elkaar verder.

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw situatie en behoeften te inventariseren. Én om je te leren kennen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst vul je vragenlijsten in over je persoonlijkheid, drijfveren en rollen in je werk. Jouw antwoorden geven concrete handvatten voor jouw profilering. De resultaten van deze inventarisatie bespreken we in een één op één- gesprek. De uitkomsten zijn voor jou persoonlijk.

Je brengt tijdens de Masterclass je eigen praktijksituaties in en krijgt daar advies over. Door voorbeelden uit je eigen werk te bespreken, vergroot je je effectiviteit en pas je inzichten direct toe! Tussen de bijeenkomsten door, ontvang je opdrachten. Deze vormen een uitwerking van kennis en inzichten uit de Masterclass.

Wat krijg je cadeau? Je ontvangt een werkboek om alle inzichten vast te houden. Zo heb je optimaal in beeld waar je staat en waar je aan werkt. Elke bijeenkomst geniet je van heerlijke borrelhappen samen met de andere deelnemers.

Bekijk onze flyer voor de eerste mogelijkheid om mee te doen. De combinatie van persoonlijke coaching en de Masterclass brengt je de meeste vooruitgang.

Heb je een vraag over de Masterclass van Mentaris? Neem contact op:

Naar Contact Mail direct