Mentaris Loopbaancoaching

Veelgestelde vragen

Natuurlijk kun je contact opnemen om antwoord op je vraag te krijgen. Je kunt ons bellen of een bericht sturen (010) 212 58 68 of e-mailen margot.thomassen@mentaris.nl.

De vragen die ons het meest gesteld worden, hebben we hieronder alvast voor je beantwoord.

Wat is een kennismakings-/intakegesprek?

Tijdens de kennismaking ontdek je of onze manier van werken aansluit bij jou en je vraag. Als we van twee kanten een klik ervaren en het vertrouwen hebben dat onze aanpak voor jou werkt, kun je aansluitend kiezen voor een intake. Je vragen gaan we uitdiepen en je coaching begint.

Hoelang duurt een gemiddeld coachtraject?

De doorlooptijd van een traject is afhankelijk van je vraagstuk. Ook de tijd die je zelf kunt vrijmaken is bepalend voor de duur van je coachtraject. Je zult tijd benutten tussen gesprekken door, om te reflecteren en te werken aan je eigen ontwikkeling.  Meestal ben je binnen 6 à 12 bijeenkomsten waar je wilt komen. Dat betekent een coachtraject met een duur van 3 tot 9 maanden.

Is een éénmalig gesprek ook mogelijk?

Zeker! Als je enkel wilt kennismaken, dan kan dat. Als je daadwerkelijk effect wilt zien van de coaching, dan is een serie tussen de 6 en 12 bijeenkomsten wenselijk. Alleen dan zul je je inzichten bekrachtigen en stappen kunnen zetten. Uiteraard kun je eenmalig deelnemen aan een van onze Inspiratiedagen of aanschuiven aan de TalentenTafel.

Hoe vaak hebben we een gesprek?

Meestal zit er 2 à 3 weken tussen onze afspraken. Tussentijds houden we contact per e-mail en telefoon. Bovendien benut je deze tijd doordat je werkt aan opdrachten. Daarmee verdiep je jouw inzichten en kun je wat je leert ook toepassen.

Ik wil graag persoonlijk contact

Neem contact met ons op

ma - vr 9:00 - 17:30 uur