Mentaris Loopbaancoaching

Workshop Effectief Samenwerken

Workshop Effectief Samenwerken

Het kan zijn dat je constant bezig bent met het blussen van brandjes. Dat is inefficiënt én een recept voor werkstress.We werken in deze workshop aan bewustwording rond verwachtingen en samenwerken. Hoe handel je snel en klantgericht een vraag af? Zit je op één lijn? Wat zijn de wederzijdse verwachtingen en hoe komen we elkaar tegemoet?  In plaats van het gevoel te moeten rennen voor de ander, ga je naast elkaar staan. Tot waar reikt jouw verantwoordelijkheid? Wat kan de ander doen? Hoe kun grenzen aangeven en dienstbaar tegelijk zijn?

Met deze praktische workshop wordt de samenwerking verbeterd. Door wederzijds belang en positieve interactie te bekrachtigen, worden onderlinge contacten versterkt. Of je nu voor klanten werkt of op elkaar moet kunnen bouwen – de workshop Effectief Samenwerken zorgt ervoor dat medewerkers vanzelfsprekend elkaar opzoeken.  Én met klanten samenwerken.

Workshop Timemanagement

Heb je het altijd ‘druk’? Stel je dingen uit, of trek je juist werk naar je toe? Werkdruk hangt samen met de balans tussen wat je lijkt te overkomen en hetgeen je zelf beïnvloeden kunt. Heb je het gevoel energie te verliezen en constant achter de feiten aan te lopen? In deze workshop word je je bewust van de keuzes die je maakt en waaróm je doet wat je doet. In plaats van het gevoel te hebben dat het werk je overkomt, krijg je weer grip op waar je mee bezig bent.

Met deze praktische workshop ontdek je hoe je goede prioriteiten kunt stellen. Je maakt heldere keuzes in je werk, op basis van bewustzijn van belangen en doelen in de organisatie. Je kunt delegeren, voldoende tijd en ruimte ervaren. En vooral: doen waar je goed in bent. We stimuleren de dialoog tussen jou en je leidinggevenden omtrent werkdruk.  Je krijgt meer energie en je hebt het gevoel meer grip te hebben op je tijd.

ma - vr 9:00 - 17:30 uur