Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Effectief Samenwerken

Masterclass Effectief Samenwerken

Hoe handel je snel en klantgericht een vraag af? Zit je op één lijn? Wat zijn de wederzijdse verwachtingen en hoe komen we elkaar tegemoet? Het kan zijn dat je constant bezig bent met het blussen van brandjes: Inefficiënt én een recept voor werkstress. We werken in deze Masterclass aan procesverbetering. In plaats van het gevoel te moeten rennen voor de ander, ga je naast elkaar staan. Tot waar reikt jouw verantwoordelijkheid? Wat kan de ander doen? Hoe kun je snel en dienstbaar tegelijk zijn?

Met deze praktische Masterclass wordt de samenwerking verbeterd. Door wederzijds belang en positieve interactie te bekrachtigen, worden onderlinge contacten versterkt. Of je nu voor klanten werkt of op elkaar moet kunnen bouwen – de Masterclass Effectief Samenwerken zorgt ervoor dat medewerkers vanzelfsprekend elkaar opzoeken.  Én met klanten samenwerken.

Masterclass Timemanagement

Heb je het altijd ‘druk’? Stel je dingen uit, of trek je juist werk naar je toe? Heb je het gevoel energie te verliezen en constant achter de feiten aan te lopen? Werkdruk hangt samen met de balans tussen wat je lijkt te overkomen en hetgeen je zelf beïnvloeden kunt. In deze Masterclass wordt je je bewust van de keuzes die je maakt en wáárom je doet wat je doet. In plaats van het gevoel te hebben dat je werk je overkomt, krijg je weer grip op waar je mee bezig bent.

Met deze praktische Masterclass stel je goede prioriteiten en maak je heldere keuzes in je werk. Op basis van bewustzijn van belangen en doelen in de organisatie. We stimuleren de dialoog tussen jou en je leidinggevenden omtrent werkdruk. Je kunt delegeren, ruimte en tijd ervaren en doen waar je goed in bent. Je krijgt meer energie en je hebt het gevoel meer grip te hebben op je tijd.