Mentaris Loopbaancoaching

Werkgeluk volgens mensen die Mentaris kennen

Wie merkbare persoonlijke ontwikkeling met oprecht persoonlijke aandacht zoekt, moet bij Margot Thomassen zijn. Zij begeleidt hoger opgeleide professionals en zelfstandigen en is eigenaar van Mentaris. Die aanpak raakt vooral aan je eigen “bijzonderheid” en hoe je deze “bijzonderheid” in stelling kan, mag en moet brengen als het gaat over (werk)geluk en autonomie. Margot stelt je de vragen die je verder helpen. Ook als de begeleiding is afgerond, staat ze voor je klaar.

 • René Flippo

  “Margot heeft mij begeleid in de versterking van mijn bestuurlijk handelen. Wie eenmaal bij haar is binnengestapt, gaat beter naar buiten.”

 • Joanne de Ruiter

  “Tijdens een congres ontmoette ik Margot Thomassen, coach, psycholoog, adviseur en trainer. Zij inspireerde me met haar verhaal over bewustzijn, werkgeluk, persoonlijke effectiviteit en autonomie. Ik besloot Masterclasses te gaan volgen bij Margot en raakte onder de indruk van de bijzondere manier van werken van Margot en haar team. Met een calvinistische opvoeding op zak voelt het onbescheiden om je talent te omarmen en te benoemen maar feit is dat ik dankzij de sessies bij Margot veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen SWOT’jes en kaders voor geluk in het werk. Toegerust met deze inzichten nam ik ingrijpende beslissingen. Na het overlijden van mijn zowel privé- als zakenpartner besloot ik sinds jaren het sollicitatietraject in te gaan op zoek naar een toffe job. De toegevoegde waarde van het traject bij Mentaris heeft me veel gebracht. Zelfbewust, kwetsbaar maar vooral intrinsiek ben ik op sollicitatiepad gegaan. En de eerste open sollicitatie was raak. Ging niet vanzelf, heb moeten overtuigen, maar ik zit heerlijk op mijn plek en kan mijn talenten en competenties inzetten. Daarnaast ontwikkel ik me verder en blijf ik leren. Tja, de aanjager van al deze ontwikkelingen is toch echt Margot Thomassen en het zal je niet verbazen dat ik hier een warm pleidooi houd voor Mentaris en Margot Thomassen als jij op zoek bent naar wat ik gevonden heb: (werk)geluk!”

 • Joris de Heer

  “Ik heb het voorrecht gehad om Margot tijdens mijn Traineeship een jaar lang aan het werk te zien als coach, leidinggevende en mens. Margot heeft de gave om je te helpen bij het vinden van je rol, ‘je kracht’, oftewel je persoonlijke ‘fabrieksinstellingen’. Waar ben je nou echt goed in én hoe verhoudt dat zich met je passie? Deze elementen weet zij door middel van sterke, pakkende, doelgerichte vragen en werkopdrachten te verduidelijken, zodat deze nieuwe droom een realistische bestemming wordt.”

  “Het ligt in haar aard én in haar trots om iedereen die bij haar komt, individueel of in teamverband, op deze nieuwe bestemming aan te laten komen. Dit doet ze door je te blijven motiveren, aan te zetten tot actie én door buiten de gestelde kaders te denken. Margot zorgt voor veiligheid en vertrouwen om de volgende stap te zetten.

  Met vertrouwen raad ik iedereen die op zoek is naar meer werkgeluk aan om met Margot contact op te nemen!”

 • Marion Groenendal

  “Margot heeft mij het vertrouwen gegeven om zichtbaar te worden met wie ik werkelijk ben en wat ik te bieden heb. Ze had precies door waar ik mezelf nog ontkende of tegenwerkte en legde de vinger liefdevol op de juiste plek. Ze heeft een nimmer aflatend vertrouwen in iemands eigen kracht en blijft aanwezig om te motiveren. Ze daagt me nog steeds uit om nieuwe wegen te ontdekken om mezelf positief te profileren. Ze is betrouwbaar, gedreven en vasthoudend in de te bereiken doelen. Ze was en is er en zag me vanaf een moment waar ik zelf nog niet zichtbaar durfde te zijn. Heerlijk om gezien te worden door jou Margot! Dankbaar.”

 • Ludy Derksen

  “De essentie van Margot is dat zij in staat is om in één oogopslag te zien wat er loos is, dóór te hebben wat belemmert en wat kan vrij maken. Daar zijn weinig woorden voor nodig. Die woorden gebruikt zij vervolgens wel. Om ruimte te scheppen, te ordenen en inzicht te verschaffen, om zelf te ontdekken, te zien en te begrijpen, in interactie. Margot confronteert, zonder te confronteren. Laat de weg zien, zonder te leiden. Op die manier is het voor mij als leidinggevende helder geworden wat ik kan, in de kern. En welke randvoorwaarden essentieel zijn om dat ook werkelijk te kunnen waarmaken. Zo weet ik nu wat ik kan en wil en ga ik vooruit. Ik heb nu werk, dat me op het lijf geschreven is, omdat ik heb kunnen overbrengen aan anderen wat ik nu zelf helder zie. De kracht van Margot is te zien in een oogopslag. Dat is uniek, bijzonder en uitzonderlijk. Ik beveel de begeleiding en leiderschap coaching van Margot aan iedereen aan.”

 • Louise Kok

  “Ik heb Margot leren kennen als een betrokken, (zelf) kritische, loyale en betrouwbare persoonlijkheid. In het bijzonder heb ik veel respect voor de manier waarop zij haar business genereert en runt. Margot is een optimistisch mens en heeft de prettige eigenschap anderen een goede zet in de juiste richting te geven, zonder daarbij belerend te zijn. Ik hecht veel waarde aan ons contact.”

 • Ivo Bravenboer

  “Margot heeft als HR-adviseur en corporate recruiter meerdere malen fantastisch werk geleverd voor onze organisatie bij de werving en selectie van geschikte kandidaten. Haar snelle, doortastende werkwijze en eerlijke no-nonsense mentaliteit zorgen voor resultaat.”

 • Caroline van Steenbergen

  Margot is een bijzondere vrouw die altijd optimistisch in het leven staat. Ik heb de eer gehad om als zelfstandige nauw met haar samen te werken in uiteenlopende opdrachten. Tijdens onze intensieve samenwerking leerde ik haar kennen als een oprechte, inspirerende en warme persoonlijkheid, die met volle overtuiging een project tot een succesvol einde weet te brengen.

 • Raymont Longayroux

  “Margot heeft voor mij een uitstekend persoonlijk profiel gemaakt waardoor ik een goede keus kon maken qua opleiding. Daarnaast heeft zij samen met haar collega ervoor gezorgd dat ik in mijn re-integratie binnen de toenmalige werkgever een nieuwe functie kon bekleden.”

   

 • Paul Schrama

  “Margot is een motiverende, actieve en kritische loopbaancoach. Ze stelt de juiste vragen die aanzetten tot denken en creëert op die manier verschillende perspectieven en inzichten. Als coach heeft ze mij geholpen mijn wensen op loopbaangebied in kaart te brengen en mijn persoonlijk profiel scherp te krijgen. Dit ontwikkeltraject is zeer waardevol geweest bij het vinden van een passende en uitdagende baan!”

ma - vr 9:00 - 17:30 uur