Mentaris Loopbaancoaching

Workshop Oriënteren, Positioneren en Kwalificeren – Deel 3: Kwalificeren

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Vrijdag 7 juni 2024
Tijd: 9.00 – 13.30 uur
Investering: Per losse bijeenkomst investeer je € 690,- (incl. btw voor particulieren; excl. btw voor zzp’ers en organisaties).

 

De pakketprijs voor de driedelige Workshop bedraagt  € 1990,- (incl. btw voor particulieren; excl. btw voor zzp’ers en organisaties).

 

Optioneel bij te boeken:
Vooraf: het ontwikkelassessment  voor €1990,- incl. nabespreking à 2,5 uur en schriftelijke rapportage.
Achteraf: de CareerXperience incl. beroepenvragenlijst voor €149,-

 

Heb je al eerder een coachtraject bij Mentaris gevolgd, dan kan je rekenen op extra korting!

Door oefenen in groepsverband leren uit te drukken wat jij waard bent, zowel verbaal als non-verbaal, om je te kwalificeren voor een nieuwe rol.

Zoek jij ander werk en ben je nieuwsgierig naar jouw kansen? Denk je al concreet aan een nieuwe rol? Als sollicitant heb je veel mogelijkheden, maar als je overhaast solliciteert, loop je het risico om een passende functie mis te lopen. Kan jij hierbij ondersteuning gebruiken? De grondige en stapsgewijze aanpak van deze driedelige Workshop biedt je meer kans op een succesvolle match en bespaart je tijd, energie en frustratie. In twee maanden ben je optimaal voorbereid en heb je alle sollicitatievaardigheden onder de knie.

3e bijeenkomst: kwalificeren
Leg in één dagdeel jouw kernkwaliteiten vast in een authentieke pitch. Zo onderscheid je je tijdens sollicitaties en in je netwerk. Je valt op doordat je jezelf goed weet te verwoorden. Hiermee krijgt jouw gesprekspartner zicht op jouw unieke talenten en motivatie. Zelf voel je je overtuigend en sterk.

Tijdens deze halve dag oefenen we met het kernachtig maken van je boodschap. Je krijgt focus om jouw verhaal voor het voetlicht te brengen, waarin je vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De vertrouwde setting en de adviezen van Mentaris brengen je verder. Je voelt het enthousiasme en de support van de groep. Iedereen werkt aan hetzelfde doel: zó overkomen dat die baan voor het oprapen ligt.

Lees hier meer over de Workshop Oriënteren, Positioneren en Kwalificeren.

ma - vr 9:00 - 17:30 uur