Mentaris Loopbaancoaching

Workshop Oriënteren, Positioneren en Kwalificeren – Deel 3: Kwalificeren

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Vrijdag 9 juni 2023
Tijd: 9.30 – 13.30 uur
Investering: € 690,- (incl. btw voor particulieren; excl. btw voor zzp’ers en organisaties). De pakketprijs voor de driedelige workshop OPK bedraagt  € 1479,- (incl. btw voor particulieren; excl. btw voor zzp’ers en organisaties). In dit pakket neem je deel aan drie bijeenkomsten en een CareerXperience, voor de prijs van twee.

Door oefenen in groepsverband leren uit te drukken wat jij waard bent, zowel verbaal als non-verbaal, om je te kwalificeren voor een nieuwe rol.

3e bijeenkomst: Kwalificeren

Van sollicitatiegesprek tot het benaderen van je netwerk: je wilt jezelf met overtuiging laten zien. Dan kun je wel wat tools gebruiken voor jouw authentieke pitch. In deel 3 van de Masterclass leer je jezelf krachtig neerzetten en kwalificeren voor een nieuwe rol, door verbale en non-verbale communicatie.

Tijdens deze halve dag oefenen we met het kernachtig maken van je boodschap. Je krijgt focus om jouw verhaal voor het voetlicht te brengen, waarin je vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De vertrouwde setting en de adviezen van Mentaris brengen je verder. Je voelt het enthousiasme en de support van de groep. Iedereen werkt aan hetzelfde doel: zó overkomen dat die baan voor het oprapen ligt.

Lees hier meer over de Workshop Oriënteren, Positioneren en Kwalificeren.