Mentaris Loopbaancoaching

Mentaris MovingXperience

Wil jij in beweging komen, in doen en denken? Inspiratie opdoen en bij een netwerklunch nieuwe mensen leren kennen? Wandel met ons mee om de Kralingse Plas!

Door lichamelijk actief te zijn, zet je ook je hersenen in gang. Met meer zuurstof en een betere doorbloeding ervaar je grotere creativiteit en sneller denken.

Deze MovingXperience maakt deel uit van een cyclus. Elk kwartaal combineren we een inspiratie sessie met een wandeling van anderhalf uur. Steeds hebben we een ander thema, gekoppeld aan de actualiteit. Samen met anderen diep je dit thema uit en doe je inspiratie op. Hierbij maak je contact met jezelf en de andere deelnemers, door met elkaar onze visie te delen. Bij de Inspiratiedagen mag je een introducé(e) meenemen. Nodig iemand uit die jij het gunt om een Mentaris-ervaring mee te maken.

Tijdens een bijeenkomst krijg je de kans om:

  • Letterlijk en figuurlijk in beweging komen – want bewegen zet lichaam en geest in gang;
  • Elkaar en jezelf beter leren kennen – omdat je tot inzicht komt tijdens het lopen;
  • Energie en inspiratie te ervaren – vanwege de combinatie van doen en denken.

Dát krijg je cadeau op de MENTARIS Inspiratie-dag, naast een heerlijke netwerklunch.

Blijf je brein en lichaam stimuleren door meer inspiratie-dagen mee te doen. De MovingXperience cyclus omvat vier bijeenkomsten per jaar. Je stapt in wanneer het jou uitkomt en doorloopt één of meer Inspiratiesessies.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze eerstvolgende Inspiratie-dag!

Of word een vaste wandelaar en loop mee met de gehele cyclus!

Naar Trainingen en events

ma - vr 9:00 - 17:30 uur