Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Kracht, Kerntalenten en Zelfbewustzijn

De arbeidsmarkt verandert snel. Je wilt daarom kunnen overbrengen wat jou onderscheidend maakt; in netwerk- en selectiegesprekken. Ook online moet je je profileren. Dat vraagt om een hoge mate van zelfbewustzijn.

Wil je kunnen verwoorden waarom je geschikt bent voor een baan en overbrengen wat jou motiveert in het werk? In onze Masterclass Kracht, Kerntalenten en Zelfbewustzijn wordt je je bewuster van je talenten. Je weet daardoor onder woorden te brengen wat je toegevoegde waarde is. Merk je dat je jouw sterke punten lastig kunt omschrijven? Je krijgt meer zelfvertrouwen door deze Masterclass. Wat jou onderscheidend maakt, leer je met gemak uit te drukken. Hierdoor maak je bewustere stappen in jouw loopbaan.

De Masterclass Kracht, Kerntalenten en Zelfbewustzijn omvat drie bijeenkomsten. Je werkt aan een authentiek persoonlijk profiel. Je oefent met een heldere presentatie; op je CV of in je portfolio. Je voelt je sterk genoeg voor een elevator pitch. En je ontwikkelt een update voor je LinkedIn- pagina, waarmee je jezelf krachtig introduceert. Deze Masterclass geeft jou een versnelling in jouw ontwikkeling en is onderdeel van de programma’s Krachtig Solliciteren en Zelfbewust werken.

Hoe werkt de Masterclass voor jou?

We stemmen ons programma af op jou en zorgen voor een goede samenstelling van de groep. We combineren theorie met intervisie en opdrachten. Met gelijkgestemden ga je dieper in op jouw situatie. Je kunt vragen om advies en je ontvangt tips. Bij ons op kantoor zorgen we voor een veilige en comfortabele sfeer waarin jij jezelf kunt laten zien. Samen kom je vooruit en krijg je nieuwe inzichten. Je doorloopt drie bijeenkomsten van een dagdeel en geniet van een lekkere maaltijd. Je nieuwe netwerk zit aan tafel! We vragen aan jou om je open te stellen en nieuwsgierig te zijn naar anderen. Dan breng je elkaar verder.

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw situatie en behoeften te inventariseren. Én om je te leren kennen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst vul je vragenlijsten in over je persoonlijkheid, drijfveren en rollen in je werk. Jouw antwoorden geven concrete handvatten voor jouw profilering. Je kunt de resultaten van deze inventarisatie in een één op één- gesprek bespreken. De uitkomsten zijn voor jou persoonlijk.

Je brengt tijdens de Masterclass je eigen praktijksituaties in en krijgt daar advies over. Door voorbeelden uit je eigen werk te bespreken, vergroot je je effectiviteit en pas je inzichten direct toe! Tussen de bijeenkomsten door, ontvang je opdrachten. Deze vormen een uitwerking van kennis en inzichten uit de Masterclass.

Wat krijg je cadeau? Je ontvangt een werkboek om alle inzichten vast te houden. Zo heb je optimaal in beeld waar je staat en waar je aan werkt. Na de Masterclass krijg je een professionele foto voor op je LinkedIn profiel en op je CV. Elke bijeenkomst geniet je van een heerlijke maaltijd samen met de andere deelnemers.

Bekijk de flyer voor de eerste mogelijkheid om mee te doen. De combinatie van persoonlijke coaching en de Masterclass brengt je de meeste vooruitgang. Het is niet mogelijk om de bijeenkomsten van de Masterclass los van elkaar te volgen.

Heb je een vraag over de Masterclass van Mentaris? Neem contact op:

Naar Contact Mail direct

ma - vr 9:00 - 17:30 uur